Afvallen bij Sportlounge

Beweeg en eet je slank met infraroodtraining en heerlijk eten

De stap naar een gezonde leefstijl is vaak moeilijk gezet. Zeker als je fysieke problemen hebt die het gezond afslanken beperken. Heb je alle sportscholen afgestruind en elk dieet geprobeerd, zonder het gewenste resultaat? Dankzij de hoogstaande infraroodcabines en het heerlijke voedingspatroon van SportLounge krijg je weer vertrouwen in je lichaam en komt je streefgewicht binnen bereik. 

Infrarood maakt afslanken makkelijk - Door de warmte krijg je een bertere bloedsdoorstroming waardoor je makkelijker je afvalstoffen kwijt raakt. Ook wordt het metabolisme gestimuleerd en de verbranding van calorieen is gemiddeld 2x zo hoog in een kortere tijd. Infraroodtherapie is een goede manier om af te slanken wanneer dit met een gewone work-out niet lukt. Bijvoorbeeld omdat je het bewegen niet volhoudt of lichaamsklachten hebt. Met infraroodfitness wordt je lichaam opgewarmd in een infraroodcabine terwijl je beweegt. Ben je geen fan van de sauna? Geen nood. Met een temperatuur van 34 tot 39 graden en een lagere luchtvochtigheid is de infraroodwarmte makkelijker te verdragen. Je spieren worden aangenaam warm en een stuk flexibeler.

De voordelen van infrarood - Trainen met infrarood is een bewezen manier om effectief af te vallen. De warmte van de infraroodcabine bevordert de vetverbranding, waardoor je de overtollige kilo's sneller verliest. Ook helpt infraroodwarmte het lichaam te ontgiften, wat veel gezondheidsvoordelen als gevolg heeft. Zo wordt de doorbloeding verbeterd en nemen fysieke klachten als ontstekingsproblemen en gewrichtspijn af. Met infraroodtraining slaap je bovendien beter en voelt je lichaam soepeler aan, zodat je beter in je vel zit.

Trainen met resultaat - Trainen op je eigen niveau doe je bij SportLounge. Dankzij onze persoonlijke benadering wordt de training afgestemd op jouw doelen en kunnen. Onze motiverende professionals helpen je op weg naar een fit lichaam met advies over de juiste voeding en een realistisch beweegschema. We houden daarnaast rekening met je trainingservaring en fysieke ongemakken. De infraroodcabine zorgt ervoor dat je lichaam warm blijft en niet overbelast wordt. Zo hoef je je geen zorgen te maken om pijn tijdens het sporten of blessures. 

Gevarieerd, lekker en volop eten - Je kan heel veel en lekker eten en toch een gezond gewicht bereiken en behouden. Het enige wat je hoeft te doen is stoppen met suikers. Suikers zijn de grote boosdoeners van het onstaan van buikvet. De coaches van de SportLounge leren je een heerlijk voedingspatroon te hanteren waar je veel energie van krijgt. Overtollige kilo's die jou in de weg zitten verdwijnen op een gezonde manier. Afvallen en een gezond voedingspatroon blijven aanleren is makkelijker dan je denkt. 

Sonje vertelt - Sonja (62) had alle hoop al opgegeven, totdat ze hoorde over infraroodtraining. 'Ik heb nooit gesport, maar met drie kinderen en een zittende kantoorbaan vlogen de kilo's eraan en wist ik dat ik echt iets moest doen. Diëten hadden geen effect en bewegen deed te veel pijn. Bij SportLounge werd ik zo hartelijk ontvangen, dat ik besloot infraroodtraining een kans te geven. Ze stelden een trainingsschema op op mijn niveau, waardoor ik gemakkelijk kon opbouwen. Ook volgde ik het suikerloze voedingspatroon wat makkelijk te volgen was omdat alles per dag uitgeschreven staat. De boodschapppenlijstjes en vervangingen maken het nog aangenamer en goed vol te houden. Binnen een maand tijd voelde ik mij een stuk fitter en zag ik al resultaat op de weegschaal. Ik sport nog steeds in de infraroodcabine, eet suikerloos en ben 8 kilo lichter. Dit had ik jaren eerder moeten doen. Ik heb me nog nooit zo vitaal gevoeld!

 

 

Contact

SportLounge Nederland (hoofdkantoor)
Huizerweg 54
1402 AD Bussum


Luister nu naar het succesverhaal van Jose!

Luister nu naar het succesverhaal van Jose!

Geplaatst op: 2019-02-25

Bij De SportLounge ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Luister nu naar het succesverhaal van Jose en zie wat de SportLounge haar h...

Lees meer Meer nieuws
Tips & Tricks

Tips & Tricks

Geplaatst op: 2019-01-31

Mijn grootste doel in het leven is om gezond en vitaal te blijven. Ik doe alles wat ik zelf in de hand heb om dit te bereiken! Ik leef nu! Ik haal nu het beste uit mijn leven! IK wacht nooit tot betere omstandi...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik heb de Sportlounge al bij diverse mensen aanbevolen zeker omdat ze mij vragen waarom ik er zo goed uit zie.

  Jose de Kwant
 • Dankjewel dames van de Sportlounge. Dankzij jullie en mijn eigen inzet ben ik zelfs onder mijn streefgewicht

  Sonja Dienaar
 • SportLounge Hilversum een fijne kleinschalige sportschool!

  Angelique Hulselmans
 • Toen ik bij Sportlounge binnen kwam kon ik echt helemaal niks. Mijn spieren zijn veel sterker geworden.

  Lidia van den Brom
 • Dankzij de FitnessCabin bij SportLounge Hilversum zit ik heerlijk in mijn vel en sport ik consequent twee/drie keer in de week

  Michelle van Mer
Jose de Kwant Sonja Dienaar Angelique Hulselmans Lidia van den Brom Michelle van Mer