fbpx
Test je vitaliteit!
Klik hier

Beyuna

Mijn naam is Yvonne van Rijn. Na mijn modezaak waar ik 15 jaar advies in mode heb gegeven, ben ik nu begonnen als onafhankelijke zelfstandige ambassadrice van het concept Beyuna. Beyuna komt voort vanuit Yuna, in japans voor “krachtig”.

Over het bedrijf

Beyuna is ontstaan om mensen te helpen met hun preventieve gezondheid. Met hoogwaardige producten die mensen motiveert om nog meer hun eigen verantwoording te nemen voor een gezond leven. Het is de persoonlijke ambitie van Beyuna oprichters Paul Gebbink en Lucas Ijsbrandy om in de markt van voedingssupplementen wereldwijd de beste producten te ontwikkelen vanuit de juiste wetenschappelijke inzichten. Zij willen het kaf van de koren scheiden in de markt van supplementen. De essentie is dat supplementen goed opgenomen moeten worden in het lichaam. Beyuna gebruikt in tegenstelling tot de markt geen ingrediënten waarvan het DNA genetisch is veranderd.

Meer dan 30 jaar ervaring en kennis onderbouwt waarom Beyuna kiest voor producten met voedingsstoffen die ons lichaam herkent. Het gaat om de juiste aanvulling op onze dagelijkse voeding wat met deze stoffen het beste resultaat oplevert, want er zitten gewoonweg te weinig micronutriënten in ons huidige voedsel. Vitamines komen uit de levende natuur en spelen een rol bij de groei, het herstel en het goed functioneren van het lichaam.

Kortom Beyuna staat voor 100% natuurlijke supplementen, geproduceerd op basis van het Clean Label principe. Dat betekent dat de supplementen geen synthetische vul-hulp- of kleurstoffen bevatten.

Verzorgingsproducten

Het assortiment is uitgebreid met de mens- en milieuvriendelijke verzorgingsproducten van ZOYA. ZOYA nagellak is Big10Free, vrij van 10 schadelijke chemicaliën. ZOYA lippenstift is dierproefvrij en vrij van lood en microbeats (kleine plastic deeltjes).

Over mij als zelfstandig onderneemster

Mijn droom:
Al vanaf dat ik van school kwam, wilde ik werken voor mezelf, hoe dan ook maar ik wilde eigen onderneemster zijn, zelf de broek ophouden heet dat toch. Niet vreemd dus dat onafhankelijkheid en vrijheid boven aan mijn lijst staan. Maar ook heerlijk om samen te werken in een team, vind ik geweldig! Fijn gevoel en een heerlijke passie om na de mode (de buitenkant van de mens) me nu te focussen op gezondheid (de binnenkant van de mens)❤️

Mijn missie:
Hoe mooi is het om mensen gezond te zien om je heen, en dan niet alleen je familie en close friends maar hoe mooi zou het zijn om de hele wereld happy en vitaal te zien om je heen♥️

Wil je meer weten of kan ik je advies geven? Neem dan contact op met mij op 06-10710180. Voor meer informatie kan je ook kijken op mijn website.