Wat past het beste bij jou?

Waarom kiezen mensen uit Bussum, Hilversum en Soest voor de SportLounge?

Er is altijd toezicht van een personal trainer - je sport nooit met meer dan 4 mensen -  het is klein met een gezellige sfeer - je ontvangt een persoonlijk afgestemd trainingsprogramma -  je sport in je eigen gereserveerde FitnessCabine!

Onze doelgerichte trajecten bestaan uit 6 of 10 weken afhankelijk van je doel

Gezond gewicht en energiek - Tijdens dit traject ga je leren gevarieerd, regelmatig en voedzaam te eten. We geven je tips en tricks om het in te passen in je dagelijkse leven. gemiddels val je 3 tot 5 kilo af in 6 weken en 5 tot 10 in 10 weken. En dat op een lekkere en gezonde manier! 

Minder pijn en meer bewegingsvrijheid - Gedurende dit traject werk je aan een betere spierkracht zodat de belasting op je gewrichten en/of pijnlijke spieren verminderd. We leren je op de juiste manier met je lichaam om te gaan. Door de infrarood worden spieren soepeler en stramheid vermindert minimaal met 30%. En dat zonder zware krachttraining!

Welk traject of abonnement past het beste bij jou?

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

De SportLounge is het alternatief voor een sportschool en dé plek in Bussum,Hilversum en Soest voor Infrarood Fitness , Personal Training , een gezonde levensstijl en minder pijn. Infrarood Fitness in de Cabine is veilig en verantwoord omdat er altijd een personal trainer bij je staat. je bent verzekerd van de beste begeleiding. We laten je het eerst graag gratis ervaren! Alleen dan kan je voelen wat het doet! We nodigen je graag uit voor een 1 op 1 Gratis Proefles in de infrarood FitnessCabine.

Contact

SportLounge Nederland (hoofdkantoor)
Huizerweg 54
1402 AD Bussum


Luister nu naar het succesverhaal van Jose!

Luister nu naar het succesverhaal van Jose!

Geplaatst op: 2019-02-25

Bij De SportLounge ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Luister nu naar het succesverhaal van Jose en zie wat de SportLounge haar h...

Lees meer Meer nieuws
Tips & Tricks

Tips & Tricks

Geplaatst op: 2019-01-31

Mijn grootste doel in het leven is om gezond en vitaal te blijven. Ik doe alles wat ik zelf in de hand heb om dit te bereiken! Ik leef nu! Ik haal nu het beste uit mijn leven! IK wacht nooit tot betere omstandi...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik heb de Sportlounge al bij diverse mensen aanbevolen zeker omdat ze mij vragen waarom ik er zo goed uit zie.

  Jose de Kwant
 • Dankjewel dames van de Sportlounge. Dankzij jullie en mijn eigen inzet ben ik zelfs onder mijn streefgewicht

  Sonja Dienaar
 • SportLounge Hilversum een fijne kleinschalige sportschool!

  Angelique Hulselmans
 • Toen ik bij Sportlounge binnen kwam kon ik echt helemaal niks. Mijn spieren zijn veel sterker geworden.

  Lidia van den Brom
 • Dankzij de FitnessCabin bij SportLounge Hilversum zit ik heerlijk in mijn vel en sport ik consequent twee/drie keer in de week

  Michelle van Mer
Jose de Kwant Sonja Dienaar Angelique Hulselmans Lidia van den Brom Michelle van Mer