Voor wie

* Vrouwen in de overgang

* Wanneer je een gezond gewicht wilt bereiken

* Herstel na bevalling

* Mensen met reumatische aandoening

* Tijdens of na revalidatie

* Voor het onderhoud van een goede fysieke conditie

Afslanken en verbetering van contouren: Onze infrarood FitnessCabine is uitermate geschikt voor contourverbetering en het plaatselijk verliezen van vetopslag. We focussen ons op de buik of benen en billen.  Ook zijn er oefenplannen voor buik, billen en benen. Infrarood verhoogt de vetverbranding door de combinatie van warmtestraling, spiercontractie en goede bloedscirculatie. Het transpiratieproces optimaliseert de afvoer van je afvalstoffen. Wil je vanaf 3 kilo gewicht verliezen dan adviseren we je naast het trainen in de FitnessCabine ons voedingsplan te volgen. 

Sporten met een medische indicatie: Kan je niet in een reguliere sportschool terecht wegens een lichamelijke indicatie? Bij ons is het mogelijk je totale lichaam te trainen zonder last te hebben van rug, nek, schouders, heupen, knieën of je spieren. Doordat je liggend in de cabine sport ontstaat er geen belasting op je gewrichten. Er wordt een persoonlijk oefenplan ontwikkelt gericht op wat jij kan. We trainen de spieren rondom je probleemgebied waardoor je uiteindelijk door je spierkracht minder pijn of last zal ervaren van je indicatie. Door de positieve werking van de infraroodstraling op de spieren is infrarood fitness zeer geschikt voor mensen met fibromyalgie. 

Infrarood doet meer:

 • Spieren worden snel opgewarmd (minimaal spierpijn)
 • Bloedsomloop optimaliseert
 • Toxische stoffen worden afgevoerd
 • Immuunsysteem verbetert
 • Tot 50% hogere verbranding
 • Stress verlagend
 • Flexibiliteit van de spieren neemt toe
 • Spierkracht verbetert binnen 3 tot 5 weken

 

Onze professionele bewegingscoaches begeleiden je graag naar een gezond gewicht en/of minder pijnlijke spieren/gewrichten, kortom: MEER VITALITEIT!

Maak gratis kennis met de Infrarood FitnessCabine.

Vraag direct online een Gratis proefles Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

De SportLounge is het alternatief voor een sportschool en dé plek in Bussum voor Infrarood FitnessPersonal Training en een gezonde levensstijl. Bij de SportLounge ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. kom het eens ervaren en vraag een Gratis Proefles aan.

Contact

SportLounge Nederland (hoofdkantoor)
Huizerweg 54
1402 AD Bussum


Luister nu naar het succesverhaal van Jose!

Luister nu naar het succesverhaal van Jose!

Geplaatst op: 2019-02-25

Bij De SportLounge ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Luister nu naar het succesverhaal van Jose en zie wat de SportLounge haar h...

Lees meer Meer nieuws
Tips & Tricks

Tips & Tricks

Geplaatst op: 2019-01-31

Mijn grootste doel in het leven is om gezond en vitaal te blijven. Ik doe alles wat ik zelf in de hand heb om dit te bereiken! Ik leef nu! Ik haal nu het beste uit mijn leven! IK wacht nooit tot betere omstandi...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik heb de Sportlounge al bij diverse mensen aanbevolen zeker omdat ze mij vragen waarom ik er zo goed uit zie.

  Jose de Kwant
 • Dankjewel dames van de Sportlounge. Dankzij jullie en mijn eigen inzet ben ik zelfs onder mijn streefgewicht

  Sonja Dienaar
 • SportLounge Hilversum een fijne kleinschalige sportschool!

  Angelique Hulselmans
 • Toen ik bij Sportlounge binnen kwam kon ik echt helemaal niks. Mijn spieren zijn veel sterker geworden.

  Lidia van den Brom
 • Dankzij de FitnessCabin bij SportLounge Hilversum zit ik heerlijk in mijn vel en sport ik consequent twee/drie keer in de week

  Michelle van Mer
Jose de Kwant Sonja Dienaar Angelique Hulselmans Lidia van den Brom Michelle van Mer