fbpx

De heropening van SportLounge komt eraan!

Per 1 juli is het eindelijk zover: we mogen weer open. We heten bij onze heropening iedereen graag weer welkom in de FitnessCabines van SportLounge. Speciaal voor onze sporters hebben we een heropeningsactie waarbij je allemaal gratis extra’s krijgt, en ik heb ook aanpassingen gemaakt in de cabines om het sporten zo veilig en hygiënisch mogelijk te maken. We gaan zelf dus groots van start, zodat jij dat ook kan doen!

Uit de sleur

De sleur kroop er gemakkelijk in de afgelopen maanden. Misschien een keertje minder uitgebreid koken, misschien een keertje het sporten overslaan. Veel mensen hebben dan ook simpelweg door minder te bewegen de afgelopen maanden toch wat extra coronakilo’s opgebouwd ten koste van de gezondheid. Nu het sporten weer kan (en mag) beginnen, is het ook het moment om je kans te grijpen en weer uit die sleur te komen. Van sporten krijg je energie en van die energie krijg je positieve dagen en een positieve mindset. En vergeet niet: de coronakilo’s zijn door weer lekker te bewegen ook zo weer verdwenen!

Reserveer nu voor onze heropeningsactie

Om iedereen weer welkom terug te heten in de SportLounge hou ik een heropeningsactie. Als je per 1 juli reserveert voor de openingsactie ben je niet alleen verzekerd van een plekje in een van de FitnessCabines, maar krijg je bovendien:
Gratis persoonlijke lifestyle analyse
Gratis gezondheidsmeting
Gratis voedings- en trainingsadvies
Gratis personal training
Je krijgt dus een totaalpakket aan informatie en ondersteuning om direct een vliegende start aan een gezond en vitaal leven te kunnen maken. Je kunt dit pakket nu reserveren, maar wees snel: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Infraroodfitness bij SportLounge

Nog niet bekend met de infraroodcabines van SportLounge? In de cabine train je in slechts dertig minuten jouw hele lichaam en word je flexibeler, sterker en gezonder. De infraroodstraling, ook wel warmtestraling, zorgt ervoor dat je spieren en gewrichten sneller warm worden en je direct met intensief sporten kunt beginnen. Warme spieren zorgen ervoor dat je stofwisseling toeneemt, de doorbloeding in je spieren beter werkt en je soepeler beweegt. Dit maakt het sporten vele malen effectiever.

Veilig en verantwoordelijk

Sporten in een FitnessCabine is een erg veilige manier om te bewegen. Je voert de oefeningen liggend, zittend of op je knieën uit, waardoor je gewrichten onbelast blijven en je dus een laag risico hebt op. Die veiligheid wilde ik ook nu voortzetten, daarom heb ik om ook nu verantwoord sporten mogelijk te maken een paar extra maatregelen getroffen. De cabines waren al vrij afgesloten, maar ik heb er nu een scherm voorgezet zodat je volledig afgesloten van anderen aan de slag kunt. Zo kun je intensief, actief én veilig in onze sportcabines bewegen.

Eerste stap naar een gezond leven

Het is altijd belangrijk om te blijven bewegen en ik heb dan ook niet stil gezeten. Voor tips over hoe je jezelf thuis gezond kunt houden heb ik het platform GoFit@Home opgezet en ook kun je voor €12,95.- per maand van de SportLounge-app gebruikmaken, Mochionthuisfitness, waarmee je thuis workouts kunt uitvoeren gebaseerd op jouw doel of wens. Bovendien kun je binnenkort bij ons FitnessBoards kopen, waarmee je ook thuis in slechts een halfuurtje een full-body workout kan doen met behulp van weerstandsbanden. Toch geeft sporten in de FitnessCabine zelf je de beste resultaten. Met onze heropeningsactie kun je een fantastische eerste stap zetten naar een gezond leven. Tot snel in de SportLounge!

 

Past de SportLounge bij jou?
Doe de test