Een werknemer die goed in zijn vel zit en een goede lichamelijke conditie heeft is productiever, verzuimt minder en heeft meer plezier in zijn/haar werk.

Daarom is het belangrijk goed voor uw team te zorgen. Daarmee haalt u het beste uit uw werknemer. Een deel van die zorg kan de SportLounge op zich nemen…

Mindful bewegen!

Dit houdt in dat je tijdens de training meer in contact komt met je lichaam door een goede ademhaling, correcte houding, spanning en ontspanning. Voelen wat je lichaam aankan en bewust ervaren waar mentale of lichamelijke weerstand ontstaat. Een bewustwording van lichaam en geest waardoor je bewust, veilig en gedoseerd het beste uit jezelf gaat halen, fysiek en mentaal!

De Infrarood FitnessCabine biedt veel voordelen:

 • Spieren worden snel opgewarmd (minimaal spierpijn)
 • Bloedsomloop optimaliseert
 • Immuunsysteem verbetert
 • Verbranding neemt tot 30% toe
 • Stress verlagend
 • Flexibiliteit van de spieren neemt toe
 • Spierkracht verbetering binnen 3 tot 5 weken

 

Aanpassen van je levenstijl

Met het volgen van een dieet verander je geen gewoonte. Diëten kan om snel overgewicht te verliezen. Wanneer je geen definitieve voedingsaanpassing implementeert zal je weer aankomen. Daarom coachen wij cliënten op langer termijn zodat er een gedragsverandering gaat ontstaan. 

Gedragsverandering

Ons lichaam is als het ware verslaafd aan een bepaald voedingspatroon en gewoonte. De hele dag roept het lichaam ons brein toe om weer die oude vertrouwde "slechtere" gewoonte op te pakken. Om van die stem in het hoofd af te zijn, komen we met excuses om vervolgens weer de fout in te gaan. Wij helpen hoe je de excuses en de stem in je hoofd kan negeren. Minimaal 90 dagen duurt het voordat een nieuwe gewoonte geaccepteerd wordt door lichaam en geest. Daarna zijn we getransformeerd en is een nieuwe lifestyle, bestaande uit bewegen en gezonde voeding een heel normaal onderdeel van je leven!

Je lichaam is er nu aan gewend en verslaafd aan een gezonde leefstijl! Het is gezond, vol energie, geen lichamelijke klachten, creatiever en productiever!

De SportLounge is aangesloten bij Bedrijfsfitnessonline en Bedrijfsfitness Nederland.

Wanneer uw team via 1 van deze organisaties komt sporten bij de SportLounge levert het veel voordeel op voor u en de werknemers. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

SportLounge Nederland (hoofdkantoor)
Huizerweg 54
1402 AD Bussum


Luister nu naar het succesverhaal van Jose!

Luister nu naar het succesverhaal van Jose!

Geplaatst op: 2019-02-25

Bij De SportLounge ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Luister nu naar het succesverhaal van Jose en zie wat de SportLounge haar h...

Lees meer Meer nieuws
Tips & Tricks

Tips & Tricks

Geplaatst op: 2019-01-31

Mijn grootste doel in het leven is om gezond en vitaal te blijven. Ik doe alles wat ik zelf in de hand heb om dit te bereiken! Ik leef nu! Ik haal nu het beste uit mijn leven! IK wacht nooit tot betere omstandi...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik heb de Sportlounge al bij diverse mensen aanbevolen zeker omdat ze mij vragen waarom ik er zo goed uit zie.

  Jose de Kwant
 • Dankjewel dames van de Sportlounge. Dankzij jullie en mijn eigen inzet ben ik zelfs onder mijn streefgewicht

  Sonja Dienaar
 • SportLounge Hilversum een fijne kleinschalige sportschool!

  Angelique Hulselmans
 • Toen ik bij Sportlounge binnen kwam kon ik echt helemaal niks. Mijn spieren zijn veel sterker geworden.

  Lidia van den Brom
 • Dankzij de FitnessCabin bij SportLounge Hilversum zit ik heerlijk in mijn vel en sport ik consequent twee/drie keer in de week

  Michelle van Mer
Jose de Kwant Sonja Dienaar Angelique Hulselmans Lidia van den Brom Michelle van Mer