In de infrarood FitnessCabine verlies je centimeters op plaatsen waar jij dat wilt!

Bij de Sportlounge in Bussum, Hilversum en Soest staat jouw doelstelling voorop. We maken een persoonlijk plan hoe jij jouw doel gaat behalen. Bij de Sportlounge behaal je namelijk altijd jouw doelstelling. Het bewegen in de infrarood FitnessCabine heeft meerdere voordelen: 

 • Op een gezonde manier afslanken: door de afslankmethode met behulp van infrarood warmtecabines verlies je centimeters op plaatsen waar jij dat wilt!
 • Hulp bij overgangsklachten: laat dit je niet in de weg staan, volg ons 5 weken traject en geniet van deze prachtige fase in je leven.
 • Hulp na een bevalling: we hebben voor jou een postnataal oefenprogramma om veilig en verantwoord je oorspronkelijke figuur terug te krijgen.
 • Effectief bewegen met een medische indicatie in de sportcabine: onze professionals begeleiden je naar een sterk, soepel en goed functionerend lichaam zonder belemmering.

 

Start nu met een Gratis Proefles Infrarood Fitness in de Sportcabine

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

 • * velden zijn verplicht.

 

De SportLounge is het alternatief voor een sportschool en dé plek in Bussum, Hilversum en Soest  voor Infrarood Fitness, en Personal Training. Bij De SportLounge ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

Contact

SportLounge Nederland (hoofdkantoor)
Huizerweg 54
1402 AD Bussum


Luister nu naar het succesverhaal van Jose!

Luister nu naar het succesverhaal van Jose!

Geplaatst op: 2019-02-25

Bij De SportLounge ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Luister nu naar het succesverhaal van Jose en zie wat de SportLounge haar h...

Lees meer Meer nieuws
Tips & Tricks

Tips & Tricks

Geplaatst op: 2019-01-31

Mijn grootste doel in het leven is om gezond en vitaal te blijven. Ik doe alles wat ik zelf in de hand heb om dit te bereiken! Ik leef nu! Ik haal nu het beste uit mijn leven! IK wacht nooit tot betere omstandi...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik heb de Sportlounge al bij diverse mensen aanbevolen zeker omdat ze mij vragen waarom ik er zo goed uit zie.

  Jose de Kwant
 • Dankjewel dames van de Sportlounge. Dankzij jullie en mijn eigen inzet ben ik zelfs onder mijn streefgewicht

  Sonja Dienaar
Jose de Kwant Sonja Dienaar