In de infrarood sportcabine verlies je centimeters op plaatsen waar jij dat wilt!

Bij De Sportlounge in Bussum en Hilversum staat jouw doelstelling voorop. We maken een persoonlijk plan hoe jij jouw doel gaat behalen. Bij De Sportlounge behaald je namelijk altijd jouw doelstelling. Het bewegen in de infrarood Sportcabine heeft meerdere voordelen: 

 • Op een gezonde manier afslanken: door de afslankmethode met behulp van infrarood warmtecabines verlies je centimeters op plaatsen waar jij dat wilt!

 

 • Hulp bij overgangsklachten: laat dit je niet in de weg staan, volg ons 5 weken traject en geniet van deze prachtige fase in je leven.

 

 • Hulp na een bevalling: we hebben voor jou een postnataal oefenprogramma om veilig en verantwoord je oorspronkelijke figuur terug te krijgen.

 

 • Effectief bewegen met een medische indicatie in de sportcabine: onze professionals begeleiden je naar een sterk, soepel en goed functionerend lichaam zonder belemmering.

 

Start nu met een Gratis Proefles Infrarood Fitness in de Sportcabine

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

 • * velden zijn verplicht.

 

De SportLounge is het alternatief voor een sportschool en dé plek in Bussum voor Infrarood Fitness, en Personal Training. Bij De SportLounge ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

Contact

SportLounge Nederland (hoofdkantoor)
Huizerweg 54
1402 AD Bussum


GLI Gecombineerde Leefstijl Interventie

GLI Gecombineerde Leefstijl Interventie

Geplaatst op: 2019-01-31

De enige oplossing naar een langdurig gezond gewicht. Wat houdt een gecombineerde leefstijl interventie in: * Gezonde voeding * Mindful bewegen * Gedragsaanpassing * 3 maanden traject Gezond eten...

Lees meer Meer nieuws
Help, ik ben in de overgang!

Help, ik ben in de overgang!

Geplaatst op: 2017-07-06

Hi, ik ben Monique Solleveld eigenaresse van Sportlounge Nederland. Inmiddels ben ik de 50 gepasseerd en kreeg last van overgangsklachten. Binnen korte tijd vlogen de kilo's er aan en kreeg ik hit...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik heb de Sportlounge al bij diverse mensen aanbevolen zeker omdat ze mij vragen waarom ik er zo goed uit zie.

  Jose de Kwant
 • Dankjewel dames van de Sportlounge. Dankzij jullie en mijn eigen inzet ben ik zelfs onder mijn streefgewicht

  Sonja Dienaar
Jose de Kwant Sonja Dienaar