Weten of De Sportlounge dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een kleinschalige sportaccomodatie in Bussum, Hilversum of Soest? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met infrarood fitness of personal training? Dan is de SportLounge dé sportschool voor jou, met o.a. bewegen in de Infrarood Sportcabines en Personal Training.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij de SportLounge. Daarom is er voor jou de online test. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jouw doelstelling past. Na het invullen van het formulier bellen we je voor persoonlijk advies.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een persoonlijk advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

  • * velden zijn verplicht.

De SportLounge is het alternatief voor een sportschool en dé plek in Bussum voor Infrarood FitnessPersonal Training en een gezonde levensstijl. Bij de SportLounge ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

Contact

SportLounge Nederland (hoofdkantoor)
Huizerweg 54
1402 AD Bussum


Luister nu naar het succesverhaal van Jose!

Luister nu naar het succesverhaal van Jose!

Geplaatst op: 2019-02-25

Bij De SportLounge ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Luister nu naar het succesverhaal van Jose en zie wat de SportLounge haar h...

Lees meer Meer nieuws
Tips & Tricks

Tips & Tricks

Geplaatst op: 2019-01-31

Mijn grootste doel in het leven is om gezond en vitaal te blijven. Ik doe alles wat ik zelf in de hand heb om dit te bereiken! Ik leef nu! Ik haal nu het beste uit mijn leven! IK wacht nooit tot betere omstandi...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik heb de Sportlounge al bij diverse mensen aanbevolen zeker omdat ze mij vragen waarom ik er zo goed uit zie.

    Jose de Kwant
  • Dankjewel dames van de Sportlounge. Dankzij jullie en mijn eigen inzet ben ik zelfs onder mijn streefgewicht

    Sonja Dienaar
Jose de Kwant Sonja Dienaar