Weten of De Sportlounge dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een kleinschalige sportaccomodatie in Bussum of Hilversum? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met infrarood fitness of personal training? Dan is De SportLounge dé sportschool voor jou, met o.a. bewegen in de Infrarood Sportcabines en Personal Training.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij De SportLounge. Daarom is er voor jou de online afslanktest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past bij jouw doelstelling. Na het invullen van het formulier bellen we je voor persoonlijk advies.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een persoonlijk advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

  • * velden zijn verplicht.

De SportLounge is het alternatief voor een sportschool en dé plek in Bussum voor Infrarood Fitness, en Personal Training. Bij De SportLounge ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

Contact

SportLounge Nederland (hoofdkantoor)
Huizerweg 54
1402 AD Bussum


GLI Gecombineerde Leefstijl Interventie

GLI Gecombineerde Leefstijl Interventie

Geplaatst op: 2019-01-31

De enige oplossing naar een langdurig gezond gewicht. Wat houdt een gecombineerde leefstijl interventie in: * Gezonde voeding * Mindful bewegen * Gedragsaanpassing * 3 maanden traject Gezond eten...

Lees meer Meer nieuws
Help, ik ben in de overgang!

Help, ik ben in de overgang!

Geplaatst op: 2017-07-06

Hi, ik ben Monique Solleveld eigenaresse van Sportlounge Nederland. Inmiddels ben ik de 50 gepasseerd en kreeg last van overgangsklachten. Binnen korte tijd vlogen de kilo's er aan en kreeg ik hit...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik heb de Sportlounge al bij diverse mensen aanbevolen zeker omdat ze mij vragen waarom ik er zo goed uit zie.

    Jose de Kwant
  • Dankjewel dames van de Sportlounge. Dankzij jullie en mijn eigen inzet ben ik zelfs onder mijn streefgewicht

    Sonja Dienaar
Jose de Kwant Sonja Dienaar