fbpx

Infrarood Fitness

Infrarood Fitness is de Fitnessmethode van deze tijd!

* korte effectieve training (30 min.)

* sporten in je persoonlijk cabine

* op afspraak zonder wachttijd

* veilig door ventilatiesysteem en desinfectie

* geen contactgevaar

Je traint in de FitnessCabine die verwarmt wordt middels infraroodstraling. Door de straling worden je spieren en gewrichten warm waardoor je direct intensief kan starten met je training. De oefeningen voer je liggend, zittend of op je knieën uit. Je hebt hierdoor nooit belasting op je gewrichten.

Onze trainingsmethode is uniek en gericht op het behoud van een sterk spierstelsel voor mooie contouren en een hogere verbranding voor het behoud van een gezond gewicht. Naarmate je ouder wordt neemt je spierkracht en de elasticiteit van je spieren af. Wanneer je wekelijks 30 minuten traint in de infraroodcabine zal je de kracht en de elasticiteit van je spieren verbeteren en op peil houden. Een prettige bijkomstigheid is dat je vrijwel geen spierpijn zal ervaren na een training.

De training is gebaseerd op kleine bewegingen met een hoge spierspanning. Je gebruikt al je spiervezels tot in het diepste van je spierdelen. Hierdoor verhoogd je spierkracht aanmerkelijk. Ademhaling en een goede houding zijn de 2 punten die de training compleet maken voor meer effectiviteit. Onze trainer is altijd aanwezig om je te corrigeren, te motiveren en je optimale service te bieden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag hier meer informatie aan over Infrarood Fitness.
Of ervaar het met een Gratis Proefles. We kijken uit naar je komst.

 

 

 

 

Gerelateerd