Help, ik ben in de overgang!

Hi, ik ben Monique Solleveld eigenaresse van Sportlounge Nederland.

Inmiddels ben ik de 50 gepasseerd en kreeg last van overgangsklachten. Binnen korte tijd vlogen de kilo's er aan en kreeg ik hitte uitbarstingen en krampen. ? 

Ja... het klopt dat je er meer voor moet doen om vitaal en slank te blijven. Maar wat geeft het een geweldig gevoel als je doet wat nodig is om dat te bereiken! In mijn SportLounge begeleiden de door mij opgeleide trainers jou naar een goed functionerend lichaam op het gebied van beweging en voeding. Het is echt mogelijk mits je bereid bent er iets voor te doen en te laten! Wat is er nu prettiger dan een lichaam waarin je, je prettig voelt en waar je trots op kan zijn!

HOE IK MIJ NU VOEL? Ik voel me geweldig! Geen last van opvliegers, geen krampen en stijfheid, ik ben slank en vol energie!

Wil je meer weten over ons Blije Overgangstraject? Vraag dan een vrijblijvende kennismaking en proefles aan! We vertellen je dan alles over het traject.

Lees mijn verhaal met Tips & Tricks op de facebookpagina van Sportlounge Bussum of Hilversum. Als je de pagina liked ontvang je automatisch mijn ervaringen.

Laat je inspireren!

Harte groet,

Monique

 

Contact

SportLounge Nederland (hoofdkantoor)
Huizerweg 54
1402 AD Bussum


Luister nu naar het succesverhaal van Jose!

Luister nu naar het succesverhaal van Jose!

Geplaatst op: 2019-02-25

Bij De SportLounge ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Luister nu naar het succesverhaal van Jose en zie wat de SportLounge haar h...

Lees meer Meer nieuws
Tips & Tricks

Tips & Tricks

Geplaatst op: 2019-01-31

Mijn grootste doel in het leven is om gezond en vitaal te blijven. Ik doe alles wat ik zelf in de hand heb om dit te bereiken! Ik leef nu! Ik haal nu het beste uit mijn leven! IK wacht nooit tot betere omstandi...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik heb de Sportlounge al bij diverse mensen aanbevolen zeker omdat ze mij vragen waarom ik er zo goed uit zie.

  Jose de Kwant
 • Dankjewel dames van de Sportlounge. Dankzij jullie en mijn eigen inzet ben ik zelfs onder mijn streefgewicht

  Sonja Dienaar
 • SportLounge Hilversum een fijne kleinschalige sportschool!

  Angelique Hulselmans
 • Toen ik bij Sportlounge binnen kwam kon ik echt helemaal niks. Mijn spieren zijn veel sterker geworden.

  Lidia van den Brom
 • Dankzij de FitnessCabin bij SportLounge Hilversum zit ik heerlijk in mijn vel en sport ik consequent twee/drie keer in de week

  Michelle van Mer
Jose de Kwant Sonja Dienaar Angelique Hulselmans Lidia van den Brom Michelle van Mer